Mindfulness by nature

 Hoi, ik ben Jennifer Hooijmans. Gewoon: Jennifer. Jaren geleden overwerkt geraakt en ziek geworden. Mindfulness kwam toen op mijn pad. Het leven verliep anders en mee in de maalstroom van het leven kon niet meer. Mindfulness heeft mij teruggebracht naar wie ik ben zodat ik bewuster keuzes maak; meer luister naar het lichaam; beter voel waar mijn grenzen liggen, accepteer dat het soms niet gaat, nee leren zeggen, durven te kiezen voor selfcare, meer ontspannen ben, nog meer geniet in het moment; van eenvoud en de kleine dingen. 


Het heeft mij zoveel meer kwaliteit van leven gebracht dat het mij heeft geleid naar de opleiding voor mindfulness trainer. Ik ben gecertificeerd mindfulness trainer. 

Ik gun iedereen mindfulness als onderdeel van je leven 


Mindfulness is iets dat iedereen in zich heeft. Het is een vaardigheid die je kunt leren en  onderhouden. Graag laat ik je ervaren om meer in het moment te zijn. Meer bewust te zijn van je lichaam. Uit je hoofd en in je lijf. Zodat ook jij veel bewuster kan leven. Beter leert om te gaan met stressvolle momenten. Dat je de kleine dingen in het moment gaat waarderen en intens kan genieten. Bewust keuzes maakt zodat je meer in balans bent.  


Zou je hier ook interesse in hebben? Neem een kijkje op de website of neem contact met me op via jennifer@mindfulness-by-nature. Ik sta altijd open om samen met je te kijken hoe jij ook mindfulness in je leven kunt brengen of je beoefening levendig kan houden.

Liefdevolle groet,
Jennifer